Presentatietechniek

Voor technische invulling van uw presentatie hebben wij tal van mogelijkheden om u van dienst te zijn.

LIVESTREAMING

Streaming is een techniek waarbij een geluidsfragment en of video via het internet direct beluisterd of bekeken kan worden. Een livestream is een perfect middel om mensen met elkaar te verbinden op afstand. Op deze manier hou je iedereen op de hoogte van jou ontwikkeling.

Of het nu gaat om een diploma-uitreiking, politieke toespraken, verschillende evenementen, videoconferencing, crosstalk verbindingen, congres of seminar alles is mogelijk.

Wij denken graag met je mee om jouw evenement live te streamen op diverse platformen zoals YouTube, Facebook, Instagram en meer! Indien nodig kunnen wij snel schakelen en zelfs binnen enkele uren na het eerste contact live zijn.

Mocht u interesse hebben mail ons via info@mega-r.nl

 

PRESENTATIETECHNIEK

We kunnen o.a. lcd schermen en projectoren leveren om uw presentatie visueel te ondersteunen.

Spraakverstaanbaarheid is natuurlijk ook een zeer belangrijk punt, hiervoor hebben wij verschillende speakersystemen, headsets, draadloze microfoons en reversmicrofoon, alles geheel draadloos.

Staat uw projector gereed? is het beeld recht? is de spreker verstaanbaar achterin? allemaal zaken die op u afkomen bij de organisatie van een zakelijk evenement. Al lijkt dit een gemakkelijk probleem toch word dit onderdeel vaak onderschat. Mega-R Sound & Light kan deze zorgen voor u wegnemen.

U & WIJ

Natuurlijk bent u gewend om in de spotlights te staan! Maar wie zijn de mensen achter de schermen eigenlijk?

Informeer vrijblijvend naar de verrassende tarieven.